Archive

Pontós pel planeta

Nou any, nous projectes!

Ens sumem a la lluita “Pontós pel planeta” juntament amb l’Ajuntament de Pontós, que ha impulsat un procés participatiu amb l’objectiu de debatre i definir les accions prioritàries del poble per fer front els reptes del canvi climàtic.

És per això que hem creat aquests cartells, dissenyats per a comunicar al poble sobre diferents xerrades de varis temes relacionats amb la transició energètica i els residus.

Maquetació Guia Micropobles

Bon dia Wacamolers!
Comencem la primavera amb un projecte que hem realitzat per @diputaciogirona. Hem dut a terme el disseny i maquetació de “La guia per elaborar el reglament de participació ciutadana en micropobles i municipis petits de les comarques gironines”.

Esperem que us agradi!

Si estàs buscant algú per encarregar-li el disseny i maquetació de la teva marca, no busquis més a Wacamole ens encarreguem.

Flyers Audioson

Bon dijous Wacamoles!
Esperem que estigui anant molt bé la setmana. Nosaltres continuem treballant!
Avui us portem el disseny dels flyer que hem realitzat per @audioson_centresauditius, esperem que us agradi.

☕ No dubtis en fer un cafè amb nosaltres si necessites catàlegs, retolació d’aparadors, disseny web, contingut per les teves xarxes, flyers…?⁣

Projecte Joguets Sexistes

Wacamolers!
Avui estem molt contents d’ensenyar-vos un projecte del qual hem tingut el plaer de participar. Un projecte, crear per @igualtat_creativa, centrat a ensenyar els més menuts de la casa la importància de les joguines i com aquestes en certes ocasions estan condicionades per les rígides normes de gènere.

Gràcies, Igualtat Creativa per deixar-nos formar part d’aquesta gran iniciativa.
Aprenem jugant de manera creativa!