Serveis

Branding

És molt important causar una impressió memorable en els consumidors. Per a aconseguir-ho t’ajudem a distingir la teva empresa de la competència i aclarir què és el que s’està oferint, qui ets com a empresa i com desitges ser percebut.

Disseny Web

Quan una empresa compta amb un disseny de pàgina web adaptada a les seves necessitats, eleva la seva reputació, al mateix moment, permet que els seus clients augmentin el nivell de confiança en el producte o servei que ofereix. Un lloc web ajuda a incrementar les vendes, la productivitat i el valor en el mercat.

Identitat Corporativa

El disseny del logotip, la tipografia, l’eslògan d’una empresa i fins i tot els colors que s’utilitzen, tenen un efecte en la percepció de les persones molt poderosa. És per això que a Wacamole Studio treballem per a obtenir un resultat únic i personal per a cadascun dels nostres clients.

Que fem?

La nostra filosofia es basa en el treball en conjunt amb el client, escoltant les seves necessitats i trobar el millor camí a seguir per a generar peces de disseny que posicionin la seva marca / producte i d’aquesta manera projectar, de forma més eficaç, la imatge d’empresa o producte. Sempre amb la creativitat per a buscar la diferenciació, treballem per que la visualització de les nostres campanyes i productes sigui lo més atractiva possible per cada client.

Sol·licita Pressupost
Creativitat 0
Disseny Gràfic 0
Illustrator & Photoshop 0
Wordpress / Joomla 0
Indesign 0
Drawing / Il·lustracions 0

Els Nostres Clients

Aquests són algun dels últims clients amb els quals hem tingut l’ocasió de treballar.