Archive

Pontós pel planeta

Nou any, nous projectes!

Ens sumem a la lluita “Pontós pel planeta” juntament amb l’Ajuntament de Pontós, que ha impulsat un procés participatiu amb l’objectiu de debatre i definir les accions prioritàries del poble per fer front els reptes del canvi climàtic.

És per això que hem creat aquests cartells, dissenyats per a comunicar al poble sobre diferents xerrades de varis temes relacionats amb la transició energètica i els residus.

Web Examens Girona

Arranquem una nova setmana amb moltes ganes de presentar-vos tots els projectes que tenim entre mans… Comencem amb la nova pàgina web que hem dissenyat per a Examens Girona, un centre oficial d’assessorament i exàmens de Cambridge English. On acompanyen a centres de preparació, professors i candidats per a preparar i realitzar les proves amb èxit.

Logotip de l’Aula

Bon dia Wacamolers! Feia dies que no saludàvem per aquí👋 Esperem que la tornada a la rutina no se us hagi fet molt dura…

Avui us portem un nou projecte d’identitat corporativa. Logotip l’Aula, un centre d’estudis on imparteixen classes de repàs per a alumnes de Primària, ESO i Batxillerat.

Esperem que us agradi la seva nova imatge!