Archive

Pontós pel planeta

Nou any, nous projectes!

Ens sumem a la lluita “Pontós pel planeta” juntament amb l’Ajuntament de Pontós, que ha impulsat un procés participatiu amb l’objectiu de debatre i definir les accions prioritàries del poble per fer front els reptes del canvi climàtic.

És per això que hem creat aquests cartells, dissenyats per a comunicar al poble sobre diferents xerrades de varis temes relacionats amb la transició energètica i els residus.

Web Examens Girona

Arranquem una nova setmana amb moltes ganes de presentar-vos tots els projectes que tenim entre mans… Comencem amb la nova pàgina web que hem dissenyat per a Examens Girona, un centre oficial d’assessorament i exàmens de Cambridge English. On acompanyen a centres de preparació, professors i candidats per a preparar i realitzar les proves amb èxit.

Logotip de l’Aula

Bon dia Wacamolers! Feia dies que no saludàvem per aquí👋 Esperem que la tornada a la rutina no se us hagi fet molt dura…

Avui us portem un nou projecte d’identitat corporativa. Logotip l’Aula, un centre d’estudis on imparteixen classes de repàs per a alumnes de Primària, ESO i Batxillerat.

Esperem que us agradi la seva nova imatge!

Web ETECAM

Bon dimarts Wacamolers!
Com va aquesta última setmana d’abril?
Avui us portem algunes fotos del disseny que hem realitzat per la web d’ETECAM. Un disseny corporatiu i modern, a l’estil de @etecamformacio.

Recorda a Wacamole duem a terme tant projectes offline, com online. Si necessites digitalitzar el teu negoci a Wacamole t’ajudem a fer-ho realitat.