Archive

Logotip de l’Aula

Bon dia Wacamolers! Feia dies que no saludàvem per aquí👋 Esperem que la tornada a la rutina no se us hagi fet molt dura…

Avui us portem un nou projecte d’identitat corporativa. Logotip l’Aula, un centre d’estudis on imparteixen classes de repàs per a alumnes de Primària, ESO i Batxillerat.

Esperem que us agradi la seva nova imatge!

Web ETECAM

Bon dimarts Wacamolers!
Com va aquesta última setmana d’abril?
Avui us portem algunes fotos del disseny que hem realitzat per la web d’ETECAM. Un disseny corporatiu i modern, a l’estil de @etecamformacio.

Recorda a Wacamole duem a terme tant projectes offline, com online. Si necessites digitalitzar el teu negoci a Wacamole t’ajudem a fer-ho realitat.

Maquetació Guia Micropobles

Bon dia Wacamolers!
Comencem la primavera amb un projecte que hem realitzat per @diputaciogirona. Hem dut a terme el disseny i maquetació de “La guia per elaborar el reglament de participació ciutadana en micropobles i municipis petits de les comarques gironines”.

Esperem que us agradi!

Si estàs buscant algú per encarregar-li el disseny i maquetació de la teva marca, no busquis més a Wacamole ens encarreguem.

Flyers Audioson

Bon dijous Wacamoles!
Esperem que estigui anant molt bé la setmana. Nosaltres continuem treballant!
Avui us portem el disseny dels flyer que hem realitzat per @audioson_centresauditius, esperem que us agradi.

☕ No dubtis en fer un cafè amb nosaltres si necessites catàlegs, retolació d’aparadors, disseny web, contingut per les teves xarxes, flyers…?⁣

Projecte Joguets Sexistes

Wacamolers!
Avui estem molt contents d’ensenyar-vos un projecte del qual hem tingut el plaer de participar. Un projecte, crear per @igualtat_creativa, centrat a ensenyar els més menuts de la casa la importància de les joguines i com aquestes en certes ocasions estan condicionades per les rígides normes de gènere.

Gràcies, Igualtat Creativa per deixar-nos formar part d’aquesta gran iniciativa.
Aprenem jugant de manera creativa!