Disseny de càtaleg

Què és un bon disseny de catàleg?

 

Entenem com a un bon disseny de catàleg un recull de pàgines on es mostren els serveis i productes d’una empresa, que tan poden ser impreses com en digital.

Per aconseguir un bon disseny de catàleg és important que s’hi afegeixi informació de l’empresa. Pot anar acompanyada d’imatges ja que donarà un resultat més visual i més atractiu.

A més a més, l’empresa pot aprofitar per donar a conèixer els seus valors i innovacions i fer-se diferenciar de la competència.

També és imprescindible col·locar un apartat de contacte. D’aquesta manera, el client interessat per algun dels serveis o pro

del catàleg, es podrà posar en contacte fàcilment.

Finalment, és recomanable actualitzar periòdicament el catàleg si es vol seguir diferenciant de la competència.

 

Per què és important tenir un bon catàleg?

 

disseny de catàleg per a l'empresa AromarÉs important tenir un bon disseny de catàleg per tal d’arribar al màxim de clients, interessats en els productes i serveis de l’empresa, de la forma més afectiva possible.

També és una manera molt habitual que tenen les empreses de donar-se a conèixer i transmetre els seus valors. La imatge ha de correspondre a la marca.

 

Pel fet que, en l’actualitat vivim en una era digital, és essencial que els catàlegs tinguin les seves representacions i respectives adaptacions a les versions digitals. Les quals es puguin enviar per correu electrònic, carregar-les a internet i usar qualsevol mitjà electrònic. Incloent en ells animacions, vídeos i altres recursos relacionats amb els productes. De tal manera que, aquestes presentacions seran més explicatives, interactives, intuïtives i visuals, atraient més clients potencials.

Des del nostre estudi creiem que el bon disseny permet una bona comunicació, i aquesta és la clau de l’èxit.

més dels nostres dissenys

Demana’ns pressupost sense compromís

    Coworking El Viver - Carrer de Sant Antoni, 1, 17190 Salt, Girona

    (+34) 637 536 635

    info@wacamole.net